Kontakta FF

Hej du fina person som hittat hit!

Jag får många frågor om vantblockare just nu, och när jag får in nya. Det är jätteroligt att det finns efterfrågan, och det leder naturligtvis till att jag har möjlighet att öka min produktion, och tillgången blir bättre. Men eftersom att jag känner att jag förklarar mig väldigt mycket per mail nu, vill jag klargöra detta: Det är inte så att jag ”får in” nya blockare, eftersom jag tillverkar dem, en och en, hemma i verkstaden, likaså markörerna.  Därför kan det ta lite tid innan det finns tillgång, och det är även därför jag har stängt i webshopen inför mässor; dels för att jag behöver ha saker med till mässan, och dels för att jag inte hinner packa och skicka saker samtidigt som jag syr påsar, skär ut blockare, markörer och förpackningar, och även försöker hitta på lite nytt. Därför ber jag dig hålla utkik, främst på Instagram @froken_fyrkant och på Facebook, där jag meddelar när jag uppdaterat shopen. Om du bor i närheten av någon av mina återförsäljare, kan det hända att någon av produkterna du söker finns där. I lund finns Tant Hulda och utanför Borås finns Charlottendals gård, som båda säljer mina produkter. De kan ha saker som du söker i lager.

Varma hälsningar
Stina Erlandsson
Fröken Fyrkant

Fyll i dina kontaktuppgifter och ett meddelande så kommer Fröken Fyrkant svara så snart som möjligt.

OBS! Under den intensiva mässhösten kan svarstiderna vara längre. Alla förfrågningar om kommer att hanteras i november.

Vill du skicka snigelpost till Fröken Fyrkant?

Fröken Fyrkant
Att: Stina Erlandsson
Lilla Håkullavägen 39
439 91 ONSALA